Ladiesnight Wilma Veen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 januari 2021 door Vrienden van De Hoop

Ladiesnight met Wilma Veen voor het goede doel

Op donderdagavond 11 februari is er een Ladiesnight met kunstenares en spreekster Wilma Veen om geld op te halen voor het goede doel. De Ladiesnight heeft een veelzijdig programma en draait om het thema KRACHT. De avond begint om 20:00 uur en is vanuit huis makkelijk te volgen via een livestream verbinding. Meld je gratis aan op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/ladiesnight.

Wilma Veen is kunstenares, schrijfster en spreekster. Ze maakt kleurrijke schilderijen en heeft inmiddels 7 boeken uitgegeven. “Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit.” In een onzekere tijd waarin je wel eens moedeloos kan worden wil Wilma je inspireren kracht te halen uit de lichtpuntjes in het leven.

Naast Wilma zal Marije van den Berg, een bevlogen coach en spreker, uitleggen hoe je je sterke kanten kunt ontdekken en inzetten. En ervaringsdeskundige Massah vertelt waar zij haar kracht vandaan haalt. Massah is een jonge vrouw die veel heeft meegemaakt. Bij De Hoop kreeg ze de hulp de ze nodig had. Ze vertelt over een grote verandering in haar leven.

Een ontspannen en inspirerend avondje thuis op de bank. Aanmelden voor deze avond kan via de website vrouwenlopenvoorvrouwen.nl en is helemaal gratis. Tijdens de avond is er een collecte voor het goede doel. Voorafgaand aan de Ladiesnight krijgen de deelnemers een voorproefje thuis gestuurd om vast in de stemming te komen en ontvangen ze een link naar de livestream. Tijdens de avond zijn er leuke prijzen te winnen. Voor vragen of hulp bij het aanmelden: neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert wandeltochten en ladiesruns waarbij de deelneemsters zich laten sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan kwetsbare vrouwen bij verschillende projecten van de hulpverleningsorganisaties De Hoop en Terwille. Het nieuwe seizoen wordt ieder jaar afgetrapt met een Ladiesnight.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen