Groot Nieuws Radio
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 januari 2021 door Groot Nieuws Radio

Lees in twee jaar de hele Bijbel met Groot Nieuws Radio

Door elke dag twee tot drie hoofdstukken uit de Bijbel te lezen, heb je in twee jaar tijd de hele Bijbel gelezen. Groot Nieuws Radio wil christenen graag ondersteunen om het levende Woord te lezen en dit een vast onderdeel van hun leven te maken. Via radio, podcast en leesplan nodigt de christelijke radiozender van Nederland uit om mee te lezen en te luisteren.

Elke dag komt er een nieuwe aflevering online waarin Ben Ketting een gedeelte uit de BasisBijbel voorleest. Thijs Noorlandt, coördinator Bijbel en gebed bij Groot Nieuws Radio: “De missie van Groot Nieuws Radio is Nederland te dienen met het evangelie van Jezus Christus. De meest eenvoudige manier om dat te doen is om dat evangelie in de meest pure vorm aan te bieden. We vinden het fantastisch dat we luisteraars en andere geïnteresseerden op zoveel verschillende platformen kunnen aanmoedigen om de Bijbel in twee jaar te lezen.”

Zelf aanhaken kan op elk moment in het jaar via podcast (zoek op bijbelpodcast), een leesplan in de YouVersion app (zoek op Lees de Bijbel in twee jaar) of door tussen 06.00 en 07.00 uur te luisteren naar Groot Nieuws Radio. Voor dit leesplan is een handig Bijbelleesrooster beschikbaar dat mensen kunnen downloaden of printen. Het plan zit niet vast aan een datum, waardoor je kunt beginnen op een moment dat het uitkomt. Het leesrooster en de podcast zijn te vinden op deze website.

Groot Nieuws Radio is online te beluisteren via DAB+, de website, app of interactieve TV.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen