Arjen Niezen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

27 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Wat de (valse) profetieën over verkiezingszege Trump tot ons te zeggen hebben

"Het feit dat Joe Biden nu de Amerikaanse president is betekent dat wie geprofeteerd heeft dat Trump de verkiezingen zou winnen niet gelijk had. Die persoon deelde eigen verzinsels of papegaaide iemand na", stelt illustrator en striptekenaar Arjen Niezen in een videoboodschap over profetieën, Trump en de Amerikaanse verkiezingen.

Tientallen christenen deelden de 'profetie' dat Trump vorig jaar november opnieuw de Amerikaanse verkiezingen zou winnen. "Om 4:30 vanochtend zei de Heer tegen mij: 'Ik zal jouw president (Trump, red.) een tweede keer laten winnen'", aldus één van de vele voorgangers die profeteerde over Trumps twee verkiezingszege, die er niet is gekomen. Een aantal voorgangers heeft inmiddels 'sorry' gezegd. "Ik blijf voortaan bij politieke profetische woorden vandaan en wil groeien in het volgen van Jezus", zei Shawn Bolz.

Bekijk de indringende boodschap van Arjen Niezen:

Reacties

Bijbelse NT profetie dient BEOORDEELD te worden.......
Deze profeten in Amerika, met medewerking van de persoonlijke profetes van Trump genaamd Paula White, hebben ernstige schade aangericht op het evangelisch erf. Mensen die de laatste jaren bezig waren met onderzoek naar de gaven van de Geest, krabben zich achter de oren en vragen zich terecht af wat ze moeten denken van die gebeurtenissen daar. Toch geef ik in overweging om de Bijbel als leidraad te gebruiken en je niet af te laten leiden door deze gebeurtenissen. God gaf Zijn Geest niet voor niets binnen in ons.

J
Al maanden voor de verkiezingen heb ik op YouTube iemand horen zeggen dat de Heer zei dat het zou gaan zoals bij de opstand van Absolom tegen David. David moest eerst vluchten, maar hij werd toch koning.

Kim Clement, die geprofeteerd heeft over twee termijnen voor Trump, heeft op een bepaald moment ook iets gezegd over twee presidenten. Robin Bullock kreeg ook een openbaring over “twee presidenten” en “twee inauguraties”. Hank Kunneman profeteerde: “A december to remember, a january of justice, a february of fury and a march of celebration".
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen