pro-life mis pro-abortus demonstranten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 januari 2021 door Redactie

Amerikaanse pro-life dienst bruut onderbroken door pro-abortus demonstranten: "Jezus haat jullie!"

Een katholieke pro-life mis in Ohio werd bruut onderbroken door pro-abortus demonstranten. De dienst werd gehouden ter herdenking van alle ongeboren levens die zijn beëindigd na het legaliseren van abortus in de Verenigde Staten 48 jaar geleden. "Jezus haat jullie", schreeuwde een demonstrant door de kerk in Columbus. Onder dwang van de politie werden de demonstranten afgevoerd, meldt de Christian Post.

"Twee, vier, zes, acht, in deze kerk wordt haat verwacht", riepen de demonstranten. Kerkgangers zijn geschokt door de protesten. Er werden heftige woorden geroepen zoals: "Als er een hel zou zijn, zou je erin branden." Bisschop Robert Brennan, de organisator van de dienst, bood zijn excuses aan aan de aanwezige gezinnen. "Het spijt me dat families met kinderen dit mee moesten maken", aldus Brennan. Hij is dankbaar dat de politie snel ingreep en de demonstranten de kerk uit begeleide. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt."

Bisschop Robert Brennan organiseerde de Respect Life Mass, mis van respect voor het leven, in het Amerikaanse Columbus. Brennan organiseerde de pro-life mis naar aanleiding van de Nationale Pro-Life Dag die door Donald Trump vlak voor het eind van zijn presidentschap werd uitgeroepen. De dag herdenkt de verloren levens sinds de zaak in het Amerikaanse Hooggerechtshof waarin werd besloten abortus in heel de Verenigde Staten te legaliseren in 1967.

"Ik vraag jullie te blijven bidden voor de ongeborenen die gestorven zijn, iedereen die de pijn om abortus heeft meegemaakt en voor de mensen die niet begrijpen dat het onze heilige taak is dit onrecht te overwinnen", zei de bisschop tot slot.

Bekijk in de onderstaande video de beelden van de inval door de demonstranten.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

Er waait steeds openlijke een andere wind (ook in de VS). Biden heeft zijn visite kaartje ook afgegeven. Ook in West Europa wordt het er niet plezanter op.
M
De duivel gaat rond als een brullende leeuw...
J
Als je in de Mars voor het Leven meeloopt, dan kom je onderweg ook personen tegen, waar de haat richting jou van hun gelaat en houding afspat.

Men wenst hun `Recht op het Doden van Ongeboren Kinderen` niet opgeven. De UN verdoezeld dat door het onder hun Sustainability of Mother Earth doelstellingen onder te brengen. Men stelt dat de wereldbevolking hiervoor drastisch gereduceerd moet worden. Wereldwijde vaccinatie is mede een weg om dat te realiseren!
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen