dr. fauci
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 januari 2021 door Redactie

Amerikaanse viroloog dr. Fauci: "Kerken volledig open in de herfst dankzij coronavaccin"

De Amerikaanse medisch adviseur en viroloog dr. Anthony Fauci geeft aan dat Amerikaanse kerken mogelijk deze herfst weer volledig open kunnen dankzij het coronavaccin. "Het hangt af of het overgrote deel van onze bevolking het vaccin krijgt", reageerde Fauci op de vraag hoe lang het zal duren tot kerken hun deuren openen. Christian Headlines doet verslag van het antwoord van dr. Fauci.

De viroloog legt uit dat 75 tot 80 procent van de bevolking gevaccineerd zal worden. "Het virusniveau in de gemeenschap zal zo laag zijn dat we echt een mate van normaliteit kunnen benaderen die vergelijkbaar is, misschien niet identiek, maar vergelijkbaar met hoe het eerder was", aldus dr. Fauci. "Halverwege de herfst zullen we in staat zijn terug te gaan naar kerken en te aanbidden, waar we nu allemaal zo naar verlangen." Als medisch adviseur van de Verenigde Staten heeft Fauci als viroloog veel invloed op de manier waarop Amerika met het coronavirus omgaat.

Dagelijks worden er in de Verenigde Staten ongeveer 800.000 mensen gevaccineerd tegen het coronavirus. De Amerikaanse zorgverleners hebben in totaal al meer dan 15 miljoen vaccinaties toegediend. Daarnaast zijn er nog 31 miljoen doses van het coronavaccin verdeeld over het land om toegediend te worden.


Corona
- Jongeren in coronatijd: Jessica is soms somber en vindt de maatregelen doorslaan
- PKN vindt het verantwoord om met meer mensen naar de kerk te gaan
- Bijna 1 op de 5 christenen gaat na corona niet of minder naar de kerk
- Coronadebat: Zijn er versoepelingen voor kerken op komst?
- 'Eindtijdprofeet' Jaap Dieleman waarschuwt miljoenen Nederlanders in magazine voor hel en verdoemenis
Meer over Corona »

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

K
Per dag worden er miljoenen mensen ingeënt en op dit platform zijn verhalen van mensen die beweren dat het vaccin (los van welk vaccin precies) levensgevaarlijk is.

De laatste tijd heeft Maurice de Hond op basis van verkeerde aannames een hoop onzin verkondigt, maar nu doet hij op zijn website waar hij wel goed in is, namelijk statistiek. En wel die van het verloop van de inentingen in Israël en het effect op het aantal ziekenhuisopnames.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen