Jeffress
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 januari 2021 door Patrick Goede

Pastor Jeffress waarschuwt voor Biden: "Wees voorbereid op toename vervolging"

Volgens pastor Robert Jeffress is de verkiezing van Joe Biden een potentieel gevaar voor vervolging van de kerk. De voorganger van een megakerk in Dallas waarschuwt de kerk alvast voor "mogelijke beperkingen" in het vrij verkondigen van Gods woord "zonder consequenties" tijdens de regeerperiode van Biden. "Verschrikkelijke tijden zijn aanstaande als mensen niet meer luisteren naar goddelijke geboden en de samenleving in verval raakt", aldus de voorganger.

"Beschrijf dat niet precies de tijd waarin we nu leven?" Vervolgt Jeffress. "Zie je dat niet om je heen gebeuren op het gebied van het homohuwelijk, ongelimiteerde abortussen en genderfluïditeit? Dit zijn allemaal voorbeelden van een samenleving die zich niks aantrekt van Gods geboden."

In de preek genaamd "Hoe moeten christenen reageren op president Biden?" riep Jeffress de kerk verder op om klaar te zijn. "We moeten ons voorbereiden op een regering die druk op ons gaan uitoefenen. Zodra je toelaat dat de vrijheid van meningsuiting beperkt wordt door de regering is de vervolging van de kerk niet meer zo ver weg", aldus Jeffress.

Bekijk hier de hele preek.

Reacties

Beste man, doe dan eens onderzoek inzake de abortusproblematiek en cijfers onder de regering Obama en onder de administratie van Trump. In Amerika spelen vooroordelen mee inzake het kamp Trump of Biden. Geloof en politiek in Amerika verhoudt zich anders dan in Nederland naar ik meen. De verdeeldheid is groot, je bent voor of tegen. Dat geldt ook voor de geestelijkheid in Amerika, waar je uitspraken beter 3 x op een weegschaal kunt leggen om het juiste gewicht ervan te bepalen.
J
Laten we wat abortus, LHTB'ers, corona-ontkenners, relschoppers maar gewoon in eigen land blijven, daar hebben we genoeg aan naar ik denk
@Ronald DB: volkomen met je eens.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen