Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Ds. E. G. de Kruijf aanvaardt beroep PKN Maarssen

De protestantse gemeente in Maarssen verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. E. G. de Kruijf (foto) heeft het beroep aanvaard en neemt afscheid van zijn gemeente in Capelle aan den IJssel. De gemeente Ichthus was vacant vanwege de verhuizing van ds. G. J. Codee naar Zwolle.

Ook in Westervoort verwelkomt de PKN een nieuwe voorganger. Ds. M. de Bree volgt daar de naar Arnhem vertrokken ds. A. Hiemstra op. N. H. de Graaf kan voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag. In het Overijsselse Den Ham hoopt men op zijn komst nadat ds. H. M. Klaassen met emeritaat ging.

De protestantse gemeente Kantens-Stitswerd-Rottum in combinatie met Appingedam heeft ds. R. P. Oosterdijk (Haren-Onnen) beroepen. Ds. B. L. P. Tramper denkt na over een vertrek uit Oud-Beijerland. De hervormde predikant heeft een beroep uit Ouddorp ontvangen.

Reacties

Pardon? Ds. Piet Vellekoop was voorganger bij een andere wijkgemeente in Maarssen, de Ontmoetingskerk. De nieuw beroepen ds. Eddy de Kruijf komt nu in de plaats van ds. Gert-Jan Codee die ruim een jaar geleden de wijkgemeente Ichthus verruilde voor de

Jeruzalemkerk in Zwolle.
J
@N.A.J. van Kooten, oeps, excuus. De fout is hersteld!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events