Lila Rose
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 januari 2021 door Redactie

Online discussie pro-life activist en abortusarts loopt uit de hand

Een online discussie tussen een pro-life activist en een abortusarts is op Twitter volledig uit de hand gelopen. De abortusarts bestempelde de pro-life activist als 'binnenlandse terrorist'. "Abortus is geweld", tweette bekende pro-life activist Lila Rose (afbeelding). "Dit is hoe binnenlands terrorisme eruit ziet", reageert abortusarts Leah Torres op de tweet. Een reactie van Rose op de arts bleef uit. Pro-life en pro-abortus activisten vliegen elkaar echter online in de haren naar aanleiding van de tweets. Christian Headlines zet verschillende reacties op een rij.

"Abortus is moord, moord is geweld, ergo", reageert een twitteraar. "Je hebt objectief gezien ongelijk, je gebruikt gewelddadige retoriek, je bent een vrouwenhater en hoogstwaarschijnlijk een blanke man, ergo houd je bek", reageert abortusarts Torres op de tweet.

Pro-life activist van Life 3:16 valt ook in in de discussie. "Wat is er beangstigender dan domme mensen die MD [Medische Dokter, red.] achter hun naam hebben staan."

Verdere reacties van pro-life activisten laten baby's zien die uiteen worden getrokken om de abortus uit te voeren. Anderen reageren positief op Torres met tweets als: "Ik heb diep respect voor je."

Bron afbeelding: Instagram @lilaroseofficial

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

G
Helemaal in de lijn: als tegen abortus bent (aka Pro-life), dan ben je een Trump aanhanger en dus een 'domestic' terrorist. Die vereenvoudiging is als een vuur dat uit de hand is gelopen. De termen: 'Links' en 'Rechts' zijn ook al zo gevaarlijk. Ze doden alle grijstinten.

Overigens vind ik abortus ook moord. En ik begrijp helemaal niets van abortusartsen, die overigens allemaal vreemd uit de ogen kijken. Wat ook niet anders kan. Het doden en knippen en zuigen is niet normaal voor een mens. Het eerste gebod.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events