Foto- & Wandelchallenge
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 januari 2021 door Redactie

Bijzondere actie Christian Refugee Relief: Foto- & Wandelchallenge

Antilope Outdoor daagt u uit om in januari 2021 de wandelschoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar de meest fotogenieke beelden met de Foto- & Wandelchallenge. Vier weken lang ontvangt u iedere zaterdag een e-mail met daarin de foto-opdracht van die week en waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Meedoen met de challenge kost €5,- waarvan we €4,50 direct doneren aan Stichting Christian Refugee Relief.

Wandelen is goed voor de gezondheid, maar heeft nog veel meer voordelen. Een wandeling biedt je de rust om de omgeving in je op te nemen en details tot je te laten komen. Ideaal in een tijd waarin we veel binnen zitten en zowel fysieke als mentale prikkels hard nodig zijn. De challenge is daarom een goede manier om de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan.

Vanaf 30 december krijgen mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de challenge via www.wandelcentrum.com. Vanaf 2 januari ontvangen de deelnemers iedere zaterdag een e-mail, waarin de foto-opdracht van die week beschreven wordt. Deze opdracht is altijd wandel-gerelateerd met het idee dat tijdens de wandeling de foto wordt gemaakt. Ter inspiratie bevat de e-mail mooie wandelroutes, wandeltips en fotografietips.

Uw mooiste foto deelt u op een speciaal voor dit doel ontworpen platform. Hierop worden alle foto’s van de weekopdracht verzameld. Vervolgens kan iedereen, ook niet-deelnemers, op de foto’s stemmen. De persoon met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en wint een cadeaubon van €50 te besteden bij Antilope Outdoor.

Aan het einde van de maand worden alle foto’s nogmaals beoordeeld, ditmaal door een jury bestaande uit medewerkers van Antilope Outdoor. Wie tijdens de gehele challenge de mooiste foto gemaakt heeft, wordt uitgeroepen tot de algehele winnaar van de Foto- & Wandelchallenge en wint een paar wandelschoenen van Meindl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events