online VALENTIJN event
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 januari 2021 door Redactie

Online VALENTIJN event: In vrijheid liefhebben en geliefd zijn

Na vele geannuleerde vrouwendagen is het tijd voor een nieuw initiatief. Op dinsdagavond 9 februari vindt het eerste online VALENTIJN event plaats, wat geproduceerd wordt in de Houtzagerij in Boven Hardinxveld, met als thema ‘In vrijheid liefhebben en geliefd zijn’.

Tijdens het VALENTIJN event is er een gevarieerd online programma met live muziek, webinars en tafelgesprekken. Diverse sprekers zullen hun expertise en ervaring delen rondom liefde, relaties en seksualiteit. Zo bijt Winette Hubregtse de spits af aan de hand van het thema in vrijheid liefhebben en geliefd zijn en vertelt relatiecoach Cocky Drost over seksuele autonomie. De deelneemsters kunnen de avond vanuit huis actief mee beleven, met de mogelijkheid om hun vragen direct ter tafel te brengen tijdens de Q&A. Godfluencer Tessa van Olst gaat met host Marije van den Berg in gesprek aan de hand van een aantal van deze vragen en Minella van Bergeijk - directeur van TEAR - deelt over emotionele intimiteit.

"Met de tweede lockdown ontmoet ik (online) zoveel vrouwen die delen over de intensiteit van thuis werken, soms ook in combinatie met thuisonderwijs geven en een gedeelde kantoorplek met manlief. Bij velen resulteert het in het feit dat werk en privé inmiddels volledig door elkaar heen lopen en een gezonde persoonlijke balans behouden moeilijk kan zijn. Daar waar de een van deze tijd geniet, heeft de ander een flinke uitdaging om de gezellig te houden", stelt Marije van den Berg, initiatiefneemster van het VALENTIJN event. Het is haar verlangen dat elke vrouw zich even kan ophalen door de online ontmoeting, het inspirerende programma en de thuisgestuurde goodiebag.

Het event vindt plaats op dinsdagavond 9 februari van 19.30-22.00 uur. De tickets kunnen gekocht worden op www.valentijnevent.nl. Tot en met 22 januari is er sprake van een early bird prijs van € 29,95. Na deze datum is de ticketprijs € 34,95. Dit bedrag is voor de de productiekosten en de verzending van de goodiebag, bovendien wordt een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan stichting TEAR. Op de website is ook meer informatie vinden over het online programma van het VALENTIJN event en de sprekers.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events