Zes mensen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 januari 2021 door CAMA Zending

Zes zendelingen in de startblokken bij CAMA Zending tijdens coronacrisis

2021 begint positief voor CAMA Zending. Woensdag 13 januari maakte de zendingsorganisatie bekend dat er sinds de coronacrisis 6 nieuwe zendelingen klaar staan om het zendingsveld te betreden. “Midden in de pandemie blijft God zendelingen roepen. God gaat door, juist in crisistijden”, aldus Marcel Oosterkamp.

De zendelingenwerver vertelt verder dat zendelingen gewend zijn om te werken in moeilijke situaties. “Corona heeft grote impact op de levens van zendelingen, maar crisissen zijn niets nieuws voor hen. Toch blijft het bijzonder wanneer mensen er voor kiezen om midden in crisistijd zendeling te worden.”

Ook in 2021 gaat de internationale zendingsorganisatie ‘gewoon’ verder met zendingswerk. Er zijn namelijk nog ruim drie miljard mensen die niet de kans hebben om over Jezus te horen. De urgentie om zendingswerk te doen is in 2021 onveranderd.

CAMA Zending wil juist de minst bereikte volken bereiken met Jezus. “Het is goed nieuws voor deze volken dat er zes nieuwe zendelingen bij zijn gekomen. Doordat zes mensen zendeling worden krijgen deze volken misschien wel voor het eerst in de geschiedenis de kans om het Evangelie van Jezus te horen.”

Error: could not load events

In deze tijden is het niet gemakkelijk om zendeling te worden. Reizen is ingewikkeld en ook fondsenwerving blijft een uitdaging. Vandaar dat CAMA Zending gebedsondersteuning vraagt voor deze zes kersverse zendelingen. Wil jij bidden dat ze Gods stem duidelijk zullen verstaan en Zijn hulp zullen ontvangen?

Heb jij ook een zendingsverlangen? Kom dan (digitaal of fysiek) op de koffie bij CAMA Zending voor een laagdrempelige kennismaking.

Lees hier meer over het werk van CAMA Zending

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen