Ds. N. A. Donselaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Predikant HHK Nijkerk vertrekt; HHK Waddinxveen beroept ds. Kloosterman

De hersteld hervormde gemeente in Nijkerk moet op zoek naar een nieuwe dominee. Ds. N. A. Donselaar is per 15 januari conform zijn eigen verzoek losgemaakt van deze gemeente. Hij gaat aan de slag als predikant-geestelijk verzorger bij Stichting Curamare, locatie Nieuw-Rijsenburgh te Sommelsdijk.

In Waddinxveen hopen de hersteld hervormden op de komst van ds. J. A. Kloosterman uit Lunteren. Deze gemeente is sinds 2019 vacant omdat ds. J. P. Stoel zich aansloot bij de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Ds. W. M. van der Linden denkt na over een vertrek uit IJsselmuiden-Grafhorst, vanwege een beroep uit Ouderkerk aan den IJssel. De gemeente is vacant vanwege het emeritaat van ds. D. Heemskerk.

Ds. P. den Ouden blijft trouw aan de hersteld hervormde gemeente in Katwijk aan Zee. Hij bedankt voor een beroep uit Oud-Beijerland, waar men een predikant zoekt vanwege het vertrek van ds. J. Joppe naar Barneveld-Kootwijkerbroek-Voorthuizen.

Reacties

F
De beschrijving dat Ds JP Stoel naar de PKN is over gestapt, en dat dat de rede was van losmaking? klopt in t geheel niet!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events