corona
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

13 januari 2021 door Patrick Goede

Klaar met corona…

Klaar met corona…

“Stop! Ik wil niet meer. Ik ben zo klaar met corona.” 

 

Ik kan roepen wat ik wil, maar het helpt niet. Wat helpt wel? 

 

Volg het advies van David op als je midden in turbulentie zit. Doe het! Let op, daar komt het: “Vertrouw op de Heer en doe wat goed is. Wees trouw aan de Heer, dan zul je altijd veilig in het land wonen. Blijf altijd dicht bij de Heer en geniet van Hem. Dan zal Hij je geven wat je van Hem vraagt.” (Psalm 37:3-4, BB) 

 

Hier stop ik even… Geeft God altijd wat je van Hem vraagt? Misschien lees je dat en denk je: “Dat heb ik nog niet gemerkt in mijn leven. Doe ik misschien iets fout?”

 

Ik heb een heel goede vriendin. Doordat we zo graag met elkaar optrekken, elkaar door en door kennen, zijn we door de jaren heen op elkaar gaan lijken. We praten zelfs een beetje hetzelfde. 

 

Als je je hele leven aan God toevertrouwt, als je samen met Hem wandelt in het leven, gaan jouw wensen en verlangens steeds meer en meer overeenkomen met Zijn wensen en verlangens. 

 

David vervolgt dan deze prachtige Psalm: “Vertrouw je hele leven aan Hem toe. Dan zal Hij in alles voor je zorgen. Hij zal altijd voor je opkomen.” (Yes! Hoera!) “Dat is net zo zeker als dat het 's morgens weer licht wordt en de zon hoog aan de hemel zal komen te staan. Wees stil en verwacht alles van de Heer.” (Psalm 37:3-4, BB) 

 

Al staat de wereld op zijn kop... Al schudt Corona alles door elkaar... Ik daag je uit: Doe wat je kunt doen. Doe wat David in Psalm 37 zegt: Vertrouw je hele leven toe aan God!


Deze tekst is afkomstig uit de dagelijkse bemoedigingsmail 'Ik Wonder Jou'. Je kunt je hiervoor inschrijven op www.ikwonderjou.nl. Daarbij ontvang je een gratis poster, gemaakt door schrijfster Wilma Veen!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events