Daira
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

12 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Daira kreeg een cadeau van haar sponsor: "Ik ben God dankbaar"

Daira (12) uit Mexico zat buiten in de zon en las de brief van haar sponsor. Op een gegeven moment viel haar mond open van verbazing. Haar sponsor wilde haar graag dieren cadeau geven en vroeg welke dieren ze het liefst zou willen hebben. Daira hoefde niet na te denken. Ze wilde zo graag lammetjes hebben, schrijft de internationale, christelijke kindsponsororganisatie Compassion.

Maanden gingen voorbij en de pandemie zorgde voor veel maatregelen en beperkingen bij Daira in haar omgeving. Ze vroeg zich af of ze haar lammetjes ooit zou zien.

Haar vader, Antonio, raakte zijn baan als taxichauffeur kwijt en de familie had moeite om rond te komen. Beide dochters zijn deel van het Compassion-project in de buurt en daardoor kregen ze gelukkig voedselpakketten, hygiëne-kits en geestelijke ondersteuning tijdens deze moeilijke maanden.

Op een ochtend. Toen Daira online les aan het volgen was, werd ze gebeld door de project-directeur die haar vroeg of ze wat boodschappen op wilden komen halen.
Daira, haar zusje en haar moeder ging naar het project, waar de boodschappen al in een kar stonden te wachten. Opeens verschenen er twee witte lammetjes van achter de kar vandaan. Daira kon haar ogen niet geloven.

“Ik dacht dat ze ons voedsel wilden geven, maar opeens zag ik daar onze nieuwe lammetjes!” vertelt Daira blij. “Dit heeft mijn familie zo enorm geholpen. Ik kan niet onder woorden brengen hoe dankbaar ik God en mijn sponsor ben.”

Lees hier meer over het werk van Compassion

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events