Een hemelse dag speciaal voor jou!
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

06 januari 2021 door Jeffrey Schipper

Een hemelse dag speciaal voor jou!

Ik sta met een paar kwasten in mijn handen. De verf heeft een paar slierten op mijn voorhoofd en aan mijn wang geplakt. Ik merk het niet eens. Ik ben helemaal in de flow. De kleuren nemen mij in de houtgreep. Ik kan niets anders dan door… door… door…

En dan… Dan neem ik afstand… Eindelijk.

“Waahhh, dit is erg!”

Te lang ben ik te dichtbij blijven staan. Bevangen door een klein detail op mijn schildersdoek, had ik geen oog meer voor het totale plaatje.

Ken je dat? Je bent zo bezig met één probleem op een dag dat je het overzicht van het leven dat je eigenlijk wilt leiden niet meer voor je hebt.

Mag ik je uitdagen de gewoonte te trainen om afstand te nemen. Bekijk jouw zorgen, uitdagingen, voornemens vanuit hemels perspectief. Als je vanuit hemels perspectief kijkt, zie je meer. Veel meer!

Deze tekst is afkomstig uit de dagelijkse bemoedigingsmail 'Ik Wonder Jou'. Je kunt je hiervoor inschrijven op www.ikwonderjou.nl. Daarbij ontvang je een gratis poster, gemaakt door schrijfster Wilma Veen!

“Jullie zijn met Christus uit de dood opgestaan. Verlang daarom naar de dingen die in de hemel zijn, waar Christus naast God op de troon zit. Geef de hemelse dingen de eerste plaats in je leven, en niet de aardse dingen.” (Kolossenzen 3:1-2, BB)

Leef dus hemels! Kom in de hemelse ‘flow’.

Maar hoe dan?

STOP regelmatig op een dag. Zet zelfs je wekker op je telefoon, waardoor je even stopt.
Neem letterlijk even afstand van waar je je zo druk om maakt.
Kijk naar boven.
Bekijk jouw ‘uitdaging’ vervolgens vanuit hemels perspectief… Dan gebeurt het wonder!

Je ontdekt: “Ik ben niet alleen. God helpt mij.” De juiste kleuren komen dan op de juiste plaats op het schilderij dat je deze dag maakt. Gods hemelse handen zullen je handen vastpakken en je helpen de juiste lijnen te maken.

Hou vol! Door dit elke dag te doen, maak je ‘hemels leven’ jouw nieuwe gewoonte!

Deze tekst is afkomstig uit de dagelijkse bemoedigingsmail 'Ik Wonder Jou'. Je kunt je hiervoor inschrijven op www.ikwonderjou.nl. Daarbij ontvang je een gratis poster, gemaakt door schrijfster Wilma Veen!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events