Gary Ridgeway
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

07 januari 2021 door Patrick Goede

Seriemoordenaar die 48 vrouwen ombracht breekt wanneer een vader hem vergeeft

Waar deze wereld het meest duister is breekt soms juist het licht door. Gary Ridgway bekende in november 2003 dat hij 48 vrouwen had vermoord. De nabestaanden van deze slachtoffers kregen om de beurt de kans om zich uit te spreken richting Ridgway. Boodschappen vol haat en verwensingen werden logischerwijs zijn deel. Totdat één man opstond om het onmogelijk geachte te doen, Gary hield zijn tranen vervolgens niet in bedwang.

Reacties

Mooi om te zien! Vergeven is moeilijk, helemaal bij zoiets MAAR vergeven doe je voor JEZELF. Het zet je vrij; immers anders blijft die ander / die macht je bezet houden. Een alternatief is het o-vergeven (vergeven met een O ervoor) aan God, DE opperrechter die (t.z.t.) een ieder rechtvaardig zal oordelen. (1 Pet 2:23) Want wij, als benadeelde, kunnen dan immers niet.
E
Dit is nu echt hoe je met de moderne media alles kan bewijzen. Ik vind dit misdadig wat jullie doen: iemand die emotioneel wordt omdat hij hoort dat de vader van een vermoorde hem vergeeft en verwijst naar God die vergeeft. Waarom de misdadiger begint te wenen....En daar plakken jullie de tekst op "hoeveel keer moet je een broeder die tegen jou zondigt vergeven? Dit is pure schriftvervalsing en misleiding via media. Dit is misdadig. Dit is fake news. IK vind dit een schande voor jullie. Ik oordeel niet over de moordenaar, maar over jullie doen
Geweldig! Weer een liefdeszaadje van Jezus geplant. Wat een geweldig getuigenis van de liefde van God in Jezus Christus!

Heer, ik bid voor het behoud van deze moordenaar en dat hij een geweldig instrument in Uw Koninkrijk mag worden. Dat velen ook tot geloof in U mogen komen door hem, net als bij Nicky Cruz. U bent gekomen voor de zondaren, de hoeren en de tollenaren. Ook Paulus heeft de moord op Stephanus op zijn geweten en U hebt hem vergeven en geroepen voor Uw Koninkrijk. Heer ontfemt U Zich over Gary Ridgway. In Jezus naam, Amen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events