Simply Christmas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 december 2020 door Go and Tell

Vanavond: Kerst vanuit AFAS LIVE met Simply Christmas

Een dynamische kerstshow voor jong en oud, met optredens van o.a. Glennis Grace, Gospelkoor Rhythms of Africa, de Gabber-Pianist en het Poppetje van Papier. De laatste twee zijn bekend van het welbekende programma Holland’s Got Talent. Simply Christmas is op woensdagavond 23 december te volgen vanuit de woonkamer. 

Juist nu
Initiatiefnemer David de Vos over Simply Christmas: “Na een roerig jaar zijn er nog altijd veel maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Zelfs voor wat betreft kerst. Maar in die beperkingen liggen ook kansen: hallen die leegstaan en artiesten die willen schitteren. Juist nú is het moment om mensen een hart onder de riem te steken. Samen met de gastartiesten wil ik het kerstverhaal vertellen en het gesprek opzoeken.”  

Coronaproof 
Door de coronacrisis konden veel evenementen dit jaar niet doorgaan. Ook Stichting Go and Tell, de organisatie van David de Vos, moest haar grootste evenement met zo’n 8000 bezoekers afblazen. Van hieruit werd de overstap naar online events gemaakt. Kerst wordt dit jaar door veel mensen noodgedwongen anders gevierd. RIVM-directeur Jaap van Dissel zei in het programma Nieuwsuur dat hij het somber inzag. Des te meer reden voor Go and Tell om Simply Christmas groots aan te pakken: met een bruisend online en coronaproof feest. 

Feest van verbinding
“Ondanks een roerig jaar, waarin het woord ‘afstand’ een grote rol speelt, mogen we stilstaan bij kerst: hét feest van verbinding!”, aldus David de Vos. Simply Christmas kun je samen met vrienden, familie, buren of collega’s beleven op woensdagavond 23 december. Tune in om 20:30 uur op het YouTube-kanaal van David de Vos. Meer informatie vind je op www.goandtell.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events