Christenen voor Israël
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 december 2020 door Jeffrey Schipper

Christenen voor Israël organiseert oud & nieuw-show

Oud & nieuw zal dit jaar anders zijn dan normaal. Geen vuurwerk, en weinig of misschien wel geen bezoek. Daarom zendt Christenen voor Israël op oudejaarsavond én op nieuwjaarsdag een gezellige, informatieve en bemoedigende oud & nieuw-show uit van maar liefst bijna 2,5 uur.

Het was het jaartje wel: begin dit jaar brak de coronacrisis in volle hevigheid uit. Ook in het Israëlcentrum was de impact groot. Al onze activiteiten moesten ineens geannuleerd worden, en we begonnen met een dagelijkse livestream. Ook het nieuws rondom Israël stond niet stil. We moesten de etiketten van onze wijn uit Judea en Samaria weer eens aanpassen, Israël werd weer overmatig veroordeeld door de Verenigde Naties, ga zo maar door. Genoeg stof dus om op terug te blikken.

Tegelijk kijken we ook vooruit: wat gaat 2021 ons brengen? Wat leert de Bijbel ons over de tijd waarin we leven? Wat is onze hoop voor de toekomst, en wat is de rol van Israël daarin?

Dat alles gaan we bespreken met allerlei gasten. Onder andere in de show: Kees van der Staaij (SGP), Joël Voordewind (CU), opperrabbijn Binyomin Jacobs, de Christenen voor Israël-sprekers ds. Willem Glashouwer, ds. Oscar Lohuis en ds. Henk Poot, en de oude en nieuwe directeur van Christenen voor Israël.

Kijk dus mee op donderdag 31 december 2020 om 19.30 uur – herhaling op 1 januari 2021 om 19.30 uur. Meekijken kan via deze website of via het YouTube-kanaal of de Facebookpagina van Christenen voor Israël.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events