Pat Robertson
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 december 2020 door Redactie

Televangelist Pat Robertson over Trump en de verkiezingen: "Het is over"

Tv-evangelist Pat Robertson geeft toe dat Joe Biden heeft gewonnen. Robertson is bekend als televangelist van 'The 700 Club', een voornamelijk charismatisch christelijk kanaal met honderdduizenden volgers wereldwijd. Robertson gaf eerder aan dat God tegen hem had gezegd dat Donald Trump opnieuw de verkiezingen zou winnen. Hij reageert nu op de bekendmaking dat Trump in 2024 zichzelf opnieuw verkiesbaar wil stellen als president van Amerika als hij deze verkiezingen inderdaad verliest. "Ik denk dat we goed kunnen stellen dat zijn tijd geweest is", aldus Robertson. 

Het is klaar met de campagne van Trump volgens de televangelist. "Ik denk dat het Kiescollege heeft gesproken", stelt Robertson. "Ik denk dat Bidens corruptie niet helemaal in het licht is gebracht, maar dat lijkt geen effect te hebben op de keuze van het Kiescollege. Ik denk niet dat het Hooggerechtshof iets gaat doen en dat we dus spoedig een president Biden zullen zien, die snel gevolgd zal worden door president Harris."

Of de voorspellingen van Robertson waar zullen zijn, moet blijken door de tijd heen. De controversiële evangelist stelt verder nog dat Trump in een 'andere realiteit leeft'. Volgens Robertson lijkt het alsof de president leugens vertelt, maar zijn deze beweringen waar voor hemzelf. "Er waren dingen goed aan hem, God heeft hem als president gekozen. Hij heeft fantastische dingen gedaan voor de Amerikaanse economie. Tegelijkertijd is hij grillig, ontsloeg hij mensen, maakte hij ruzie en beledigde hij mensen. Het is een mix van veel factoren. Ik denk dat we goed kunnen stellen dat zijn tijd geweest is, hij moet verdergaan met zijn leven."

Bekijk in de onderstaande video vanaf 20:36 het fragment waarin Pat Robertson praat over de verkiezingen en de mogelijke campagne van president Trump in 2024.


Amerikaanse verkiezingen
- Voorganger die Joe Biden inzegent: "Hij zal als president Gods hart zoeken"
- Franklin Graham vergelijkt keuze Republikeinen voor afzetten van Trump met verraad Judas
- Deze christelijke leiders blijven ook na bestorming Capitool Trump steunen
- Tijs van den Brink deelt verbazing na nieuw bezoek aan christelijke Trump-stemmers
- Franklin Graham: "Afzetten van Trump zou grote fout zijn"
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

@Anne s.: graag één bewijs van fraude.. eentje maar.
W
@Guyt

De Main Stream Media vertrouwen, daar doe je goed aan, hoe ‘onnozel’ kun je zijn !?
W
@Ludo:YouTube Removes Video of Trump Lawyer’s Opening Statement At Senate Committee Hearing:https://banned.video/watch?id=5fdffedb222e2d0828fbd122
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events