Kerstquiz
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 december 2020 door Redactie

Kerstquiz: Wat weet u van het kerstverhaal?

Jaar in jaar uit horen we het geboorteverhaal van baby Jezus. Maar klopt het ‘kerstverhaal’ zoals ons dat op school, in de kerk of thuis verteld wordt? Stichting Wat zegt de Bijbel daagt deelnemers uit om ‘fake’ van feiten te onderscheiden en komt met een kerstquiz.

‘Stichting Wat zegt de Bijbel’ wil met haar activiteiten mensen ‘kietelen’ en nieuwsgierig maken naar (meer van) de Bijbel. Daartoe biedt de stichting op haar website Bijbelcursussen en een dagelijkse korte test aan. Bestuurslid Pier Groen: “De Bijbel is een rijk boek waardoor God spreekt en richting aan ons geeft. Het cursusmateriaal op papier is het afgelopen jaar, voor een groot deel, digitaal beschikbaar gekomen. Op wzdb.learnnn.com zien we dat dit studiemateriaal langzaam aan wordt ontdekt.”

Deze maand kunnen belangstellenden hun Bijbelse kennis over het geboorteverhaal van Jezus testen. In verschillende formats staan speciaal ontworpen quizzen klaar. Deze zijn geschikt om alleen te spelen of juist samen met anderen. Leuk voor jong en oud, maar vooral leerzaam.

Benieuwd naar de kerstquiz? Klik hier

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events