DoorBrekers 'Ere zij God'
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

23 december 2020 door DoorBrekers

DoorBrekers steekt kerstklassieker 'Ere zij God' in nieuw jasje

Speciaal voor deze kerst heeft DoorBrekers Worship zondag 13 december een nieuwe Kerst EP uitgebracht: 'Ere Zij God'. Het Nederlandstalige mini-album bestaat uit traditionele kerstliederen in een modern jasje, inclusief een nieuw eigen geschreven lied 'Immanuel'.

Het nieuwe nummer 'Immanuel' beschrijft als geen ander lied de essentie van kerst: God is met ons. "We willen de boodschap van kerst dichtbij mensen brengen", aldus David van den Heuvel, aanbiddingsleider van DoorBrekers. "De tekst van 'Immanuel' zegt: 'In het donker kniel ik neer. In verwondering van U, mijn Heer. Zo klein en kostbaar. Een nieuw begin. Jezus Christus onze Heer'. Zo geloven we dat kerst een nieuw begin is van Gods plan voor ons allemaal!"

Naast 'Immanuel' staan op deze EP vier kerstklassiekers in een modern jasje: 'Ere zij God', 'Gloria', 'Komt allen tezamen' en 'Stille nacht.' Met deze EP wil DoorBrekers een geluid van hoop laten klinken in deze tijd waar kerst anders is dan anders. Juist met kerst vieren we het Goede Nieuws dat Jezus als mens naar ons toe kwam.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events