Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 december 2020 door Redactie

Franklin Graham neigt ernaar Trumps beschuldigingen van verkiezingsfraude te geloven

De invloedrijke evangelical Franklin Graham geeft aan dat hij ernaar neigt president Trumps beschuldigingen van een vervalste verkiezingsuitslag te geloven. Volgens de zoon van evangelist Billy Graham heeft de president van Amerika 'vaker gelijk dan ongelijk', meldt de Christian Post. "Ik neig ernaar de president te geloven", geeft Graham toe. "Laten we bidden voor president Trump, voor Joe Biden en ons land."

Graham haalt verschillende incidenten aan waarin Trump gelijk bleek te hebben, ondanks dat de media de beschuldigingen door de president als belachelijk en paranoïde vermeldde. Zo stelde de Amerikaanse president dat Obama's regering Trump tijdens de verkiezingscampagne in 2016 bespioneerde. Daarnaast bleek Trump gelijk te hebben over afluistertechnieken van de Russische regering.

"De toenmalige regering van president Obama en de Democraten zeiden dat dit een absolute leugen was en dat Donald Trump niet geschikt was om president te zijn, om er later achter te komen dat de Amerikaanse regering Donald Trump bespioneerde, en wat hij had gezegd waar was", schrijft Graham op zijn Facebook

Ondanks de blijvende twijfel aan de integriteit van de verkiezingen legde Graham zich vorige week neer bij de keuze van het Amerikaanse kiescollege voor Joe Biden. "Ik ben dankbaar dat God ons Trump als president heeft gegeven in de afgelopen vier jaar. Een president die onze religieuze vrijheid heeft beschermd. Ik ben dankbaar voor een president die de levens van ongeboren kinderen heeft beschermd en uitgesproken tegen abortus was", aldus Graham.


Amerikaanse verkiezingen
- Deze christelijke leiders blijven ook na bestorming Capitool Trump steunen
- Tijs van den Brink deelt verbazing na nieuw bezoek aan christelijke Trump-stemmers
- Franklin Graham: "Afzetten van Trump zou grote fout zijn"
- Evangelist Franklin Graham roept op tot verzoening tussen Trump en Biden
- Steun aan Trump geeft vijanden van Christus gegronde aanleiding tot lasteren
Meer over Amerikaanse verkiezingen »

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

W
Als jullie bovenstaande reactie niet plaatsen, dan ben ik geen CIP lid meer, waarvan acte.
P
Heeft hij - net als zoveel broodprofeten - soms geprofeteerd, dat Trump in het zadel zal blijven?
W
Iedereen behoort in staat zijn om de corrupte Main Stream Media te doorzien, het is geen 'rocket-science' om dit te onderkennen. Naast grove nalatigheid door het niet hanteren van de juiste bronnen, getuigd het van geestelijke onbekwaamheid dit niet te kunnen (willen) inzien, ik ben geneigd om hier aan moedwil te denken.
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events