Kashi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 december 2020 door IJM Nederland

IJM Nederland biedt inspiratie tijdens adventsweken

In een nieuwe serie video’s van ‘Just Talk’ biedt IJM Nederland inspiratie tijdens de adventsweken. “Tijdens de komende adventszondagen willen we je meenemen op een reis”, vertelt Ruben Vlot, church mobilizer bij IJM Nederland. “Een reis die begint in het donker maar eindigt in het licht. Onderweg komen we verschillende inspirerende personen tegen die ons iets te zeggen hebben.”

Eén van die personen is Kashi. Als vijftienjarig meisje belandde zij in een bordeel Sonagachi, de grootste rosse buurt van Zuid-Azië. Dagelijks werd ze gedwongen tot seks met zo’n 15 tot 20 mannen. Kashi dacht dat haar leven eindigde op die duistere plek.

International Justice Mission (IJM) is wereldwijd actief in 20 landen, waar de organisatie vecht tegen onder andere gedwongen arbeid, mensenhandel voor de seksindustrie en misbruik van kinderen voor cyberseks. In Zuid-Azië heeft IJM, in samenwerking met lokale overheden, 435 kinderen en volwassenen bevrijd uit de seksindustrie, 5.470 experts getraind om mensenhandel te bestrijden en 330 criminelen laten oppakken vanwege mensenhandel.

Ontdek meer over Kashi in de Just Talk-video’s

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events