Ds. A. Bloemendal
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 december 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. A. Bloemendal aanvaardt beroep hervormd Barneveld

Ds. A. Bloemendal gaat de hervormde gemeente in Ederveen verlaten. De hervormde predikant heeft een beroep van een wijkgemeente uit Barneveld (wijk 5) aanvaard. In Barneveld volgt hij de naar Rijssen vertrokken ds. L. P. Blom op.

M. de Jager heeft een beroep (70 %) van de gereformeerde kerk (PKN) in Dwingeloo aanvaard. In de de Brug-Es Kerk gaat de kandidaat voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. Ook de protestantse gemeente te Adorp-Wetsinge-Sauwerd (ds. G. Blom), De Brug in Spijkenisse (ds. A. Haasnoot) en Ryptsjerk (ds. P. K. Pit) verwelkomen een nieuwe predikant. Prop. C. van der Knijff gaat aan de slag als docent aan het Arab Baptist Theological Seminary in Beiroet namens de GZB.

De hervormde gemeente in Zegveld zoekt verder naar een nieuwe predikant nadat ds. C. J. Overeem vorig jaar naar Woerden vertrok. Ds. G. C. Bergshoeff blijft trouw aan zijn gemeente in Scherpenzeel. Ds. D. Jongeneel verhuist niet uit Katwijk aan Zee. De predikant bedankte voor een beroep uit Putten (wijk 2). En omdat ds. J. K. M. Gerling in Wapenveld blijft, zoekt men in Amstelveen-Buitenveldert verder naar een gemeentepredikant.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events