Lev
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

16 december 2020 door Patrick Goede

LEV heeft een kersthit te pakken met 'Totdat Hij weer bij ons komt'

'Totdat Hij weer bij ons komt' van LEV is een prachtig kerstnummer dat gaat over het uitzien naar de wederkomst van Christus. De typische, bijna fluisterachtige, sound van LEV komt goed tot zijn recht bij dit nummer dat je terugbrengt naar die Heilige Nacht in Bethlehem maar ook doet verlangen naar de voltooiing van Gods Koninkrijk hier op aarde.

Reacties

c
Haha Anne, één van ons zal straks opkijken of hij wel of niet terug komt. Denk toch wel dat Jezus terugkomt maar dan niet meer om te dienen maar te heersen en alle zonde veroordelen en weg doen. Als werkelijk het koninkrijk hier al zijn waarom kiezen er zo weinig mensen ervoor. Waarom neemt de duisternis steeds meer toe. Tijden van Noach komt weer terug wij mensen komen steeds dichterbij het leven scheppen of vernietigen en dan grijpt Hij in. Mens en macht de slechtste combinatie.
J
Dag Anne Salomons, wat jammer nou dat je de bijbel niet goed op zijn gehele inhoud accepteert. Want als in Hand.1:9 (nbg) staat: en nadat Jezus dit gesproken had, werd Jezus opgenomen! Basisbijbel Hand.1:9 zegt dan: Hierna zagen de discipelen dat Jezus (lijfelijk) opsteeg naar de hemel!

Vv Basisbijbel Hand. 1:10 en 11::

De discipelen bleven naar de lucht staan staren..Plotseling stonden er 2 mannen in witte kleren bij hen. 11. Ze zeiden: ...waarom staan jullie naar de lucht te kijken?

...zoals Jezus is opgestegen,ZO KOMT HIJ OOK TERUG!
A
Maar ja, Jezus komt niet terug... Waarom zou Hij weer terug moeten komen? Om deze aarde binnenkort te veranderen in een Messiaanse utopia? Jezus had duidelijk gezegd: Mijn koninkrijk is niet van deze wereld, het is een geestelijk koninkrijk en dat is hier en nu... en omdat het koninkrijk niet van deze wereld is, komt Jezus ook niet fysiek weer terug in deze wereld...helaas, het is niet anders...

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events