paul visser
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

14 december 2020 door Redactie

Deel deze prachtige kerstboodschap van dominee Paul Visser met familie en vrienden!

Samen kerst vieren wordt dit jaar behoorlijk lastig. Toch hebben veel mensen juist tijdens deze donkere dagen de behoefte om bij elkaar te zijn. Hoe graag je anderen ook zou willen uitnodigen, het gaat nu eenmaal even niet. In plaats daarvan kun je dit bijzondere filmpje van dominee Paul Visser delen!

De IZB maakte samen met de predikant een bijzonder filmpje die je eenvoudig kunt delen met vrienden, familie, buren en bekenden. In dit korte filmpje legt Visser op een eenvoudige manier uit wat kerst nu eigenlijk betekent. Laat je meenemen door het bijzondere verhaal van een God die mens wordt, om de mens die zich tegen Hem verzette, te redden!

Paul Visser: “Het verhaal van Jezus is niet alleen iets uit lang vervlogen tijden, het had ook zomaar vandaag kunnen zijn. Toen God in Jezus verscheen in deze wereld, zag je niet meer dan een zwangere vrouw. Het kan je zomaar ontgaan. Tegelijk worden allerlei mensen erdoor geraakt; herders en wijzen, doeners en denkers. Voor de liefde van God is niemand te dom of te slim, geen mens te goed of te slecht.”

Reacties

P
In één woord: PRACHTIG!!!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events