abortus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 december 2020 door Patrick Goede

Amerikaanse christenen zingen kerstliederen bij abortusklinieken

Over het algemeen zijn Amerikanen erg creatief als het gaat om hun protesten tegen abortus. Tijdens de kersperiode zingen ze dan ook kerstliederen in de buurt van abortusklinieken om vrouwen die abortus willen plegen over te halen het niet te doen. "Te midden van alle kerstversieringen, de hoop en vreugde van de kersttijd laten deze vrouwen abortus plegen, het is ontzettend verdrietig dat ze de kersttijd dan daar mee associëren." 

“Meer dan welke andere factor dan ook, is het angst die een vrouw ertoe aanzet om abortus te laten plegen. Angst voor de toekomst, angst om te bevallen of zelfs angst voor de reactie van haar partner op haar zwangerschap ”, zegt Eric Scheidler, uitvoerend directeur van de Pro-Life Action League.

Scheidler beweert dat de kerstliederen, net buiten de abortusklinieken, abortussen hebben voorkomen. Hij wees op een gebeurtenis die afgelopen weekend plaatsvond in Jacksonville, Florida, als het laatste voorbeeld van de pro-life getuigenis van zijn groep die levens redde. "Een meisje hoorde het lied en raakte enorm overstuur. Ze liep terug naar de auto en zei tegen haar moeder: 'Wat ben ik in Gods naam aan het doen'. Uiteindelijk wilde ze het kind heel graag houden", aldus Scheidler volgens de Christian Post.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events