Reyer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 december 2020 door Move Community

MOVE lanceert nieuwe YouTube-serie: Keuzestress

Keuzes maken kan voor jonge mensen flink lastig zijn. Wat ga je studeren, waar ga je wonen, wat geloof je wel of juist niet? Op sociale media wordt een perfect plaatje voorgeschoteld, waardoor het voor jongeren voelt alsof ze geen foute keuzes mogen maken. Daarom komt jongerenplatform Move Community met een nieuwe serie, genaamd Keuzestress.

Keuzestress
In Keuzestress krijgen tien kandidaten telkens de keuze uit twee maaltijden. Onder de ene schotel ligt hun favoriete gerecht, onder de andere ligt iets smerigs. Kiezen ze hun lievelingsmaaltje, dan krijgen ze vijf punten. Maar... wordt er verkeerd gegokt, dan zullen ze ook de consequenties moeten dragen van hun beslissing!

Alle kandidaten die meedoen aan Keuzestress hebben iets met het christelijk geloof en/of vervullen een voorbeeldfunctie voor de doelgroep. Zo doen o.a. Bobbie van Ernst & Bobbie, aanbiddingsleider Reyer en YouTubers Rutger Schipper en Team SuperrrOpa mee.

Tussen de rondes door krijgen de deelnemers vragen voorgelegd over het maken van keuzes. Want hoe gaat YouTuber Rutger Schipper eigenlijk om met het geld dat hij verdient met zijn video's op social media? Welke impact heeft een groei van 0 naar 200.000 volgers in amper een jaar tijd op het geloof van Tiktokker Folkert? En hoe stelt aanbiddingsleider Reyer grenzen na zijn burn-out? Allemaal superinteressante vragen waar zij in Keuzestress open en eerlijk antwoord op geven.

Move Community
Move Community wil de boodschap van de Bijbel op de plek brengen waar jongeren hun inspiratie vinden, namelijk online. Door het maken van video’s en andere inspirerende content bereikt Move Community nu al 13.000 volgers op Instagram en zien maandelijks meer dan 55.000 mensen berichten die te maken hebben met het christelijk geloof.

Wanneer te zien?
Keuzestress is vanaf 3 december elke donderdag om 17:00 te zien op het YouTube-kanaal van Move Community. Bekijk hier aflevering 2 met zanger Reyer (foto).

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen