CHE hoodies
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 december 2020 door Christelijke Hogeschool Ede

Christelijke Hogeschool Ede deelt duizenden hoodies uit aan studenten

In deze tijden van afstand maakt de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) graag een warm gebaar naar de studenten. Daarom ontvangen de studenten komende weken een warme hoodie, een trui met capuchon. In totaal vroegen 4000 studenten de trui aan met een opleidingsopdruk.

Arjan van Vugt, directeur van de zakelijke opleidingen, kwam op het idee voor de hoodies. “Voor studenten is het een heel pittige tijd. Sociale contacten en échte ontmoetingen met studenten zijn heel belangrijk als je studeert. En dat is nu allemaal beperkt. Wat dacht je van eerstejaars die in deze omstandigheden starten met een nieuwe studie. Alles is onbekend en dan moeten ze ook nog op afstand nieuwe vrienden zien te maken. Naast dat we natuurlijk alles doen om het onderwijs zo goed mogelijk in te vullen, willen we als hogeschool iets geven om te laten merken dat we zien dat het pittig is. Om ze een hart onder de riem te steken. We wilden wel iets geven wat veel studenten leuk vinden, kunnen waarderen en waar ze ook voor de lange termijn nog iets aan hebben. Hoodies worden veel gedragen, ze geven warmte en het is een duurzaam presentje.”

Het enthousiasme voor de truien is groot, blijkt uit de enorme hoeveelheid aanvragen. De ruim 4000 hoodies worden deze weken verzonden naar de studenten. Zo gaan ze warm de kerstvakantie in! Ook is de hashtag #CHEhoodie in het leven geroepen, om zo op Instagram (@dehogeschoolede) met elkaar te delen waar en wanneer de trui gedragen wordt. Zo is de hoodie in tijden van afstand toch een mooie verbindende factor voor alle studenten.

Extra aandacht
De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) geeft dit jaar extra aandacht aan de verbinding met studenten en relaties in de online en offline ontmoetingen. Daarnaast biedt de CHE een serie gratis webinars rond het jaarthema 'De kracht van relaties' om elkaar te inspireren.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events