bob bryant
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 december 2020 door Redactie

Amerikaanse pastor (58) bezwijkt aan coronavirus: "Hij is nu waar hij altijd het liefste wilde zijn"

De 58-jarige pastor Bob Bryant is overleden aan het coronavirus. Bijna twintig jaar was hij voorganger van de charismatisch megakerk Water of Life Community Church in Fontana, een plaats in de staat Californië. Voor zover bekend raakte hij niet besmet in de kerk.

Bryant werd namelijk ziek toen hij op vakantie was en is daarna niet meer bij dienstne of andere samenkomsten van de kerk aanwezig geweest. Het ging al snel bergafwaarts met de 58-jarige pastor en vorige week maandag overleed hij aan het virus. De begrafenis van Bryant vond afgelopen maandag plaats. Hij laat een vrouw en vier kinderen achter.

In een verklaring vragen de andere pastors van de kerk aan de gemeente of ze de vrouw en kinderen van Bryant willen blijven gedenken in hun gebeden: “Ze zijn onze familie en we kunnen hen op krachtige wijze blijven dragen om samen met hen door deze vreselijk moeilijke tijd te komen.”

“Pastor Bob is nu waar hij altijd het liefste wilde zijn: in de aanwezigheid van Jezus. Met enorme passie hield hij van God en van de mensen. We vieren de wijze waarop hij leefde en hoe hij ons heeft beïnvloed om lief te hebben zoals Jezus liefhad.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events