Wim Verwoerd
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

30 november 2020 door Redactie

Wim Verwoerd vraagt zich af of coronavaccin eindtijdteken uit Openbaring 13 kan zijn

Is het waar dat corona uitgevonden is om uiteindelijk iedereen te kunnen vaccineren met een chip? Zit Bill Gates hier achter? En is die chip dan ‘het teken van het beest uit Openbaring 13? En kunnen we dan straks niet meer kopen en verkopen als we ons niet laten inenten? Wim Verwoerd merkt op dat honderden filmpjes worden verspreid waarin wordt beweerd dat er van alles achter het coronavirus zit. Naar aanleiding van de vele vragen die hierover leven maakte Verwoerd namens Stichting Weg uit Babylon onderstaande video.

Abonneer je op de YouTube-pagina van Wim Verwoerd

Reacties

In tegenstelling tot het eerste deel van dit stuk eindigt het met een voor mij “verwarrende”complottheorie.Waar Wim juist voor waarschuwt. De als feit gepresenteerde gedachtengang dat de RK/Paus de antichrist is, vind ik erg stellig. Zoals ik het nochtans begrepen heb is het ook moeilijk te rijmen met andere teksten uit God’s woord over de antichrist als een persoon. Ik heb weer iets te toetsen in ieder geval, dank!
W
Niet op hele korte termijn, maar (de absurde maatregelen in het bijzonder) zijn het begin van een strategisch gekozen en sluipend conditioneringsproces met als manipulatief doel, onze onafhankelijke verantwoordelijkheid te passieveren en plaats te laten maken voor kritiekloze reflexen.
(2) valkuil van het detail en is het complete verhaal uit het (geestelijk) oog verloren. Jammer dat hij ook niet ingaat op de symbolische betekenis van getallen in het boek Openbaring, met name het getal 6 versus het getal 7.
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen