E. Meijer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 november 2020 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Werkhoven: E. Meijer

De hervormde gemeente in Werkhoven verwelkomt een nieuwe predikant. Kandidaat E. Meijer (foto) gaat daar voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. Eerder dit jaar verhuisde ds. G. A. Termaat van Werkhoven naar Leerdam. Meijer bedankt voor een beroep uit Lopikerkapel.

Ds. J. T. Maas denkt na over een vertrek uit Vinkeveen. De hervormde predikant heeft een beroep uit Wapenveld ontvangen. Ds. H. M. Burggraaf uit Wekerom ontving een beroep van de hervormde gemeente in Noordeloos. En in Zegveld hoopt men op de komst van ds. G. C. Bergshoeff. De predikant uit Scherpenzeel bedankte voor een beroep uit Rijssen (wijk 4).

De hervormde gemeente (wijk 5) in Barneveld heeft een beroep uitgebracht op ds. A. Bloemendal (Ederveen). In Putten (wijk 2) ziet men de hervormde predikant D. Jongeneel uit Katwijk aan Zee graag komen. En ds. J. K. M. Gerling denkt na over een vertrek uit Wapenveld in verband met een beroep uit Amstelveen-Buitenveldert. Kandidaat A. C. Borsje kan in Gouderak voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant.

In Sliedrecht zoekt de hervormde gemeente (wijk 4) verder naar een dominee, nadat ds. H. E. Veldhuijzen (Schelluinen) bedankte. Ds. M. C. Stehouwer blijft trouw aan zijn gemeente in Wijngaarden. De hervormde predikant heeft bedankt voor een beroep uit Alblasserdam (Ichthuskerk).

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events