Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 november 2020 door Red een Kind

Een avontuurlijk advent met de adventskalender van Red een Kind

Red een Kind ontwikkelde na het succes van vorig jaar dit jaar opnieuw samen met Matthijs Vlaardingerbroek van Creatief Kinderwerk een adventskalender voor het hele gezin. Dit jaar is de belangstelling voor de kalender alleen nog maar groter, meer dan 2.250 gezinnen hebben al een kalender aangevraagd. De adventskalender is een mooie manier om samen met (klein)kinderen naar kerst toe te leven. Elke dag is er iets bijzonders te zien, te doen of te beleven. De kalender is gratis te bestellen op www.redeenkind.nl/advent.

Kerst komt er weer bijna aan en dat betekent stilstaan bij de komst van God op aarde. Eén Kind dat de hele wereld veranderde. Een manier om hierbij stil te staan, is de adventskalender van Red een Kind met je kinderen lezen. Dit zorgt voor een advent vol avontuur! 

De kalender van Red een Kind heeft verschillende onderdelen, bijvoorbeeld muziek, in gesprek, knutselen en koken. Hij staat boordevol activiteiten, liederen en gespreksonderwerpen. Elke dag staat er een tekst uit de Bijbel centraal, waarbij een vers uitgelicht wordt. In de kalender wordt de vertaling van de NBV gebruikt, maar uiteraard kan ook een andere vertaling die de voorkeur heeft gebruikt worden om de teksten te lezen. Het resultaat is een afwisselend geheel om met als gezin na te denken en te praten over Gods werk op aarde.

Bestel een gratis exemplaar

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events