Justin Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 november 2020 door Patrick Goede

Justin en Hailey Bieber kloppen bij pastor aan voor huwelijksadvies

Het huwelijk kan een uitdaging zijn. Zeker als je ook nog eens allebei wereldberoemd bent. Justin en Hailey Bieber gaan dan ook voor raad langs bij pastor Judah Smit in 'Next Chapter', een documentaire over het leven van de Biebers op YouTube. "Mensen denken dingen over jullie relatie te weten. Door dat uit te spreken wordt van buitenaf de druk opgevoerd", vertelt Smit het jonge echtpaar.

"Het leven draait niet om roem maar om relatie. Mensen die echt zeker zijn voegen waarde toe aan anderen. Zij leiden hun leven met liefde en nederigheid. Dat is wat wij willen", zegt Justin Bieber enthousiast. "Judah is mijn broer en voorganger", zegt de zanger. Dan richt hij zich tot Judah Smit: "Hoe jij je familie en vrouw waardeert, vind ik prachtig. Zo'n man wil ik ook zijn. Ik wil een man zijn die waarde toevoegt aan zijn familie."

"Soms heb je ruzie als echtpaar en dat kan heel goed zijn. Om elkaar de waarheid te vertellen en te zeggen: 'Ja, daar stoor ik mij ook aan'. Jullie hebben ruzies die eerlijk en oprecht zijn in mijn ogen. Er zullen problemen zijn die je na twee jaar huwelijk tegenkomt en die ook na 21 jaar nog boven komen drijven. Ik hoop niet dat dat ontmoedigend is maar het is een kans", bereidt pastor Judah Smit hen alvast voor.


Huwelijk
- Vrouwen moeten zich onderwerpen aan hun man: hoe zit dat eigenlijk?
- Huwelijkscoach Bram luidt de noodklok over het christelijke huwelijk
- Waarom trouwen veel christenen op jonge leeftijd?
- In de kerk lijkt het huwelijk de enige manier om gelukkig te worden
- Een briljante video over de vijf kenmerken van de ideale man
Meer over Huwelijk »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events