Tim Keller
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 november 2020 door Redactie

Tim Keller deelt update over zijn ziekte: "Hier hebben we voor gebeden!"

De bekende voorganger en theologische schrijver Tim Keller heeft een update over zijn kankerbehandeling gedeeld op zijn Facebook. De voorganger werd in mei gediagnosticeerd met alvleesklierkanker. Hij ondergaat zware chemotherapie als behandeling van de ziekte. "Alle eer behoort God toe. Hij is genadig en gul in zijn zorg voor ons in het fysieke en het geestelijke", aldus Keller.

Na zijn berichtgeving in juni omtrent zijn diagnose eerder dit jaar, schreef Keller eind augustus over het positieve effect van de behandeling. Nu deelt Keller wederom goed nieuws over de bijwerkingen en het aanslaan van de chemokuur.

"Bedankt voor jullie gebed gedurende de behandeling van de alvleesklierkanker. God is erg genadig in het verhoren van de gebeden en de meest recente scans laten verbetering zien", aldus Keller. "Mijn dokter en ik zijn beiden verrast en verheugd dat ik de zware chemo met relatief weinig bijwerkingen kan verdragen en deze zo'n sterk effect hebben. Hier hebben we voor gebeden! Alle eer behoort God toe. Hij is genadig en gul in zijn zorg voor ons in het fysieke en het geestelijke."

Thank you all so much for continuing to pray for me during my treatment for pancreatic cancer. God has been very...

Geplaatst door Timothy Keller op Vrijdag 6 november 2020

Reacties

S
Wat een goed nieuws - alle eer aan onze Heer!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events