Tim Challies
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 november 2020 door Patrick Goede

Pastor Tim Challies verliest zoon: "Hij is bij de Heer die hij liefhad, onze zoon is thuis"

De 20-jarige Nick Challies verloor afgelopen woensdag plotseling zijn leven bij een spel dat hij samen met zijn zus, verloofde en andere studenten in Kentucky speelde. Hij stortte ter aarde om niet meer op te staan. Ondanks verschillende reanimatiepogingen. "We willen hier niet doorheen maar we kunnen hier wel doorheen. Omdat we het niet uit eigen kracht hoeven doen", zegt zijn vader pastor Tim Challies over het tragische verlies van zijn zoon.

"Mijn vrouw en ik huilden tot er geen tranen meer over waren om te huilen. Maar uiteindelijk keken we elkaar aan en zeiden: 'We kunnen dit. We willen het niet maar we kunnen het wel. We kunnen dit als christenen en als zoon en dochter van een Vader die weet hoe het is om een Zoon te verliezen", vertelde de pastor woensdag in een blogpost.

De pastor vervolgt zijn blog met indrukwekkende woorden: "Hij is bij de Heer die hij liefhad. We hebben geen antwoorden op de wat- en waaromvragen. We weten dat er verschrikkelijke dagen aan gaan komen met slapeloze nachten. Maar ondanks alle chaos in onze hoofden en onze gebroken harten is onze hoop standvastig en ons geloof in Hem. Onze zoon is thuis."

Laten we bidden voor pastor Challie en zijn vrouw en alle betrokkenen die het verlies van deze jongeman moeten verwerken. 

Reacties

J
Wat en in en in droevig gebeuren. Wat een standvastige geloofsovertuiging!

God zal troosten door de Heilige Geest.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events