vera levend geloof
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

06 november 2020 door Nienke Alblas

Vera (11): "Ik vroeg of God mijn leven wilde besturen"

Vera (11) kwam toen ze acht was tot geloof. "Tot die dag dacht ik dat God uit mijn hart ging als ik slechte dingen deed. Ik kon niet geloven dat er vergeving was. Op een conferentie werd uitgelegd dat Christus voor onze vergeving is gestorven", aldus Vera in de video van Levend Geloof.

Drie jaar later luisterde Vera op een conferentie naar een lezing van haar vader. Hij sprak over het vraagstuk 'Hoe kan ik leven met een onbekende toekomst?' Zijn antwoord op deze vraag veranderde het leven van de dochter.

"Het antwoord was je leven in de handen van God leggen. Dan ben je veilig. Ik besefte dat ik dat nog niet had gedaan. Thuis ging ik naar mijn kamer en vroeg ik op mijn knieën aan God of hij mijn leven wilde besturen", vertelt Vera. "Ik geloof dat Hij mijn toekomst in de hand heeft en daar vertrouw ik op." Volgens de elfjarige Vera ben je nooit te jong of te oud om je leven aan Jezus te geven.

Bekijk het getuigenis van Vera in de onderstaande video van Levend Geloof.

Reacties

Uit de mond van kinderen en zuigelingen hebt Gij sterkte gegrondvest (Psalm 8:3). Voor kinderwerkers zoals mijn vrouw die ruim 40 jaar leiding gaf in het kinderwerk, is bovenstaande geen geheim, maar een vaststaand feit. Verbazingwekkend wat kinderen vanuit de Heere kunnen zeggen tot lof en eer van God.

Zuivere aanbidding en lofprijs en geloofsuitingen waar volwassenen veel van kunnen leren.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen