Ds. A. C. Uitslag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 november 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. A. C. Uitslag niet naar CGK Ameide-Vianen

De christelijke gereformeerde kerk in Ameide (in combinatie met Vianen) moet verder zoeken naar een dominee. Ds. A. C. Uitslag (foto) heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente op Urk (Eben-Haëzer). De gemeente in Ameide is vacant sinds 2008.

Ook ds. D. J. T. Hoogenboom heeft bedankt voor een beroep. De christelijke gereformeerde predikant uit Utrecht verhuist niet naar Apeldoorn-Zuid. In de Gelderse plaats zoekt men sinds 2018 een predikant in verband met het emeritaat van ds. M. Oppenhuizen.

In de zoektocht naar een nieuwe predikant is de christelijke gereformeerde gemeente in Driebergen uitgekomen bij ds. B. L. C. Aarnoudse (Doornspijk) en ds. M. A. Kempeneers (Katwijk aan Zee). Op 12 november brengen gemeenteleden hun stem uit op één van de twee. Gemeenteleden van de cgk in Opperdoes stemmen op 29 november op de kandidaten P. A. Kok of G. van Vliet.

Ook de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Eemdijk hoopt op een nieuwe voorganger. A. M. Clement heeft een beroep ontvangen en kan voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events