Week van hte Leven
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 november 2020 door Week van het Leven

Grootste campagne Week van het Leven ooit ingekocht

De crowdfundingscampagne voor de Week van het Leven is opnieuw boven verwachting goed verlopen. Dankzij de vele giften was het dit lustrumjaar mogelijk om de grootste reclamecampagne tot nu toe in te kopen. Daarmee klinkt het geluid voor betere hulp aan onbedoeld zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen de komende weken sterker dan ooit!

De Week van het Leven is inmiddels een begrip en vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 14 november 2020. Sinds de start van de crowdfundingscampagne is er nu al bijna 150.000 euro opgehaald voor de Week van het Leven. Doordat de giften nog steeds doorlopen, was het mogelijk om naast de reclameblokken op televisie ook nog andere campagnes in te kopen.

Op maandag 9 november verschijnt een paginagrote advertentie in tien grote landelijke en regionale kranten. Dezelfde paginagrote advertentie wordt geplaatst in de Elsevier van 4 november.  Vanaf heden staan er twee weken lang tien billboards op drukke knooppunten naast de snelweg, verspreid over het hele land. Van 9 -14 november loopt een aanvullende digitale online videocampagne op de NPO, met dezelfde campagnespotjes als op televisie. Er is een miljoenenbereik aan online bannercampagnes in diverse varianten ingekocht bij kranten en op sociale media. Voor voorbeeldvarianten zie variant 1 en variant 2.

Diederik van Dijk, voorzitter van het Platform Zorg voor Leven: “Ik word er stil van dat zoveel mensen hun hart laten spreken en zo gul geven aan deze campagne. Op deze manier kunnen we miljoenen burgers een duwtje geven om na te denken over de nood van vrouwen en de waarde van het ongeboren leven. We gaan voluit door met onze activiteiten, in het ontspannen besef dat de uitwerking ervan helemaal in Gods hand ligt.”

Reacties

r
Dank U God van het leven!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events