Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 oktober 2020 door Redactie

Amerikaanse voorganger overgoten met bloed door satanist

Een Amerikaanse voorganger is door een satanist aangevallen met een emmer bloed. Het bloed werd volgens CBN News over Dr. Charles Karuku heen gegoten. Karuku was in Washington DC aanwezig op een bijeenkomst van gebed voor eenheid van Let us Worship. "Ik zal de bebloede kleren bewaren om Jezus te eren! Ik proclameer het bloed van Jezus. Deze beweging is niet te stoppen!", schrijft de voorganger over het incident op Facebook.

"Ik ben net aangevallen met een emmer bloed in Washington DC", vertelt de bebloede Karuku in een video. "Het was een witte man. Ik had niet meteen door wat er gebeurde, maar er werd bloed over mij heen gegooid. Ach, het is wat het is. God is groter dan dit, Hij is machtig. Geen kracht is groter, elke tong die tegen Hem in opstand komt zal worden veroordeeld. Ik breek de machten van dit demonische offer, in de naam van Jezus. Ons krijgen ze niet stil met geweld en intimidatie. In Jezus' naam!"

Sean Feucht deelt het verhaal van Karuku op Facebook. De organisator van aanbiddingsevenementen Let us worship noemt het incident een teken van doorbraak. "Je kan onze vreugde niet wegnemen duivel!! Meer dan 35.000 mensen kwamen bij elkaar om Jezus' naam uit te spreken over onze hoofdstad!! GOD WINT ALTIJD!!!!", aldus Feucht.

Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Reacties

Wat een krachtig en waardig getuigenis van deze broeder Charles Karuku!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events