Maartje Kok
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 oktober 2020 door Patrick Goede

'Wij blijven geloven', een krachtig nummer gezongen door Erika en Maartje

Erika de With en Maartje Kok zingen een prachtig nummer tijdens het online event van Stichting de Ondergrondse Kerk. 'Getuigen met lef', heet het evenement van de organisatie en daarin is ook ruimte voor aanbidding en zang. Het nummer 'Wij blijven geloven' is een mooie aanmoediging om ook in deze lastige tijden te blijven getuigen met lef!

Tekst: 

Wij blijven geloven dat onder miljoenen, de Heer van de schepping een plan voor ons heeft, waarin zich Zijn heil en mijn twijfel verzoenen en dat aan elk leven betekenis geeft.

En ook dat Zijn boodschap de mens kan bevrijden, hoe vast ook verstrikt in het web van de tijd, nog steeds kan vertroosten, verlichten, verblijden, wanneer hier de levensbaan uitzichtloos lijkt.

En dat Hij ons telkens de durf weer wil geven, ook nu in een wereld van steen en metaal om buiten onszelf voor de ander te leven: ons kleine begin van Zijn groot ideaal.

Dat werk'lijkheid wordt als het oog van de volken zich niet meer vergeefs naar de horizon richt. En 't morgenrood rijst, dat Zijn komst met de wolken verkondigt in duizenden kleuren van licht.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events