Michael Napier
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 oktober 2020 door Geerten van Breugel

Amerikaanse pastor lag in coma door corona: "Wonder dat ik het heb gehaald"

Weken vocht hij tegen het coronavirus in een lokaal ziekenhuis en lag ervan in een coma. Pastor Michael Napier uit Tennessee overleefde het, "dankzij God", en maant anderen het virus serieus te nemen. "Het is echt! Ik vind het heel frustrerend dat het een politiek punt is geworden."

Al midden augustus ontwikkelde Napier symptomen van het virus. Omdat hij lijdt aan diabetes en last heeft van zijn lever, deed hij erg voorzichtig. Bij een test bleek er behalve corona meer aan de hand te zijn bij de pastor: hij had al longontsteking in beide longen. Direct werd hij naar de spoedeisende hulp gebracht en kreeg hij zijn vrouw aan de lijn. "We hadden beiden het idee dat dit een 'afscheidstelefoontje' was toen hij geïntubeerd moest worden", zei zijn vrouw Linda Heath Napier.

Bijzonder was het, toen Linda haar kerk samenriep om voor Michael te bidden. "Ik heb echt gebedsstrijders nodig, bid!", waarna leden van de Berea Baptist Church in Knoxville buiten bij het huis van Michael en Linda baden. De pastor lag een aantal dagen in coma, maar drie weken later besloten de artsen de intubatie te verwijderen, omdat ze herstel zagen.

Tekst gaat door onder de video.

Michael Napier werd wakker, terwijl zijn vrouw toekeek. Een nieuw wonder, zo vertelt zijn vrouw. Michael: "Ik heb meer dan 35 kilo verloren door corona, en heb kracht in mijn benen en armen verloren. Mensen zeggen dat Covid een politiek 'ding' is, of politizeren het. Maar laat me je iets vertellen: het is het niet. Mensen, mensen sterven. Het is een wonder dat ik het, met mijn leeftijd en conditie, heb gehaald. Dat is te danken aan niemand anders dan God."

Beeld: Linda Heath Napier

Reacties

En nog altijd zijn er nonbelievers. Zelfs in Evangelische middens. Begrijpen wie kan...
M
Het is ook niet dat mensen niet heel ziek kunnen worden van Corona ( wat dacht je van kanker en honger patiënten die crepeerend van de honger dood gaan ). Onder het mom van de Corona maatregelen gaan we richting het nummer van het beest in openbaringen 13 maar veel christenen willen dat niet zien.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events