politie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 oktober 2020 door Redactie

Lichaam vermiste Cees Binnendijk (53) gevonden in zee bij Katwijk

Het lichaam van Cees Binnendijk is zondagmorgen levenloos in de zee bij Katwijk gevonden. De 53-jarige zoon van de bekende christelijke spreker Henk Binnendijk was sinds woensdag 7 oktober vermist. De politie maakt op Twitter bekend een misdrijf uit te sluiten

Daarmee komt er na anderhalve week een einde aan de onzekerheid van de familie. Cees Binnendijk werd woensdag 7 oktober voor het laatst gezien. Die dag kwam hij niet opdagen bij een afspraak die hij om 12:15 in Katwijk had. Hij werd voor het laatst gezien bij strandopgang 55 in Katwijk. Dit was rond 09.00 uur ’s morgens. Zijn fiets werd later in de omgeving van diezelfde strandopgang gevonden.

In de dagen daarna werd er intensief gezocht door tal van hulpdiensten. Er werden meerdere grootschalige zoekacties georganiseerd waarbij onder andere reddingsboten waren betrokken. De politie verspreidde vervolgens twee foto’s met het signalement van de vermiste man. Anderhalve week lang leefden familie en vrienden tussen hoop en vrees. Er werd door christenen in heel Nederland gebeden, terwijl de zoektocht naar Cees onverminderd doorging. 

Aan de zoektocht is een einde gekomen nu de politie heeft gemeld dat het lichaam van de 53-jarige Binnendijk is gevonden in zee bij Katwijk. De politie maakt daarbij bekend dat een misdrijf is uitgesloten. Er is niets bekendgemaakt over de toedracht van het overlijden. 


Cees Binnendijk
- Vermissing 53-jarige man leidt tot bezorgdheid in christelijk dorp
Meer over Cees Binnendijk »

Reacties

Zo verdrietig dit! Heer, ontferm U over Henk en zijn familie.
Wat erg is dat.

Geen woorden voor.

We bidden Henk en zijn gezin Gods dragende armen toe

Zoals een vader zich ontfermt over Zijn kinderen zo ontfermt de Heere zich over wie Hem vrezen.
d
Wat erg, gecondoleerd en God's kracht en nabijheid toegebeden.
Toon meer reacties (17)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen