Tadev
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

MET KOM OVER EN HELP

 

Laat Tatev niet (in de kou) zitten

Ik ben Tatev en ik ben acht jaar. Dit is ons huis. We wonen hier nog niet zo lang hoor. Eerst woonden we in een gewoon huis, maar daar moesten we opeens uit. En toen hebben papa en mama deze container gekocht. ’s Nachts durf ik niet naar de wc. Dan moet ik in het donker naar buiten, en dat vind ik eng.

De dokter kost veel geld
Papa is soldaat en mama werkte ‘s nachts bij een bakker. Jammer genoeg is mama pas haar baan kwijtgeraakt. Samen met m’n zus Ani ga ik altijd naar het dagopvangcentrum bij de kerk. Door corona konden we er een hele tijd niet naartoe, nu kan het gelukkig weer. Ani is al twaalf jaar. Ze heeft vaak pijn aan haar rug en ze moet vaak naar de dokter. Dat kost veel geld en dat kan papa niet betalen. Dus soms gaat ze dan maar niet.

"Pastor Vardan is echt lief"

We gaan heel graag naar het centrum. Pastor Vardan is echt héél lief, en ook de andere mensen. We eten er lekker, we doen spelletjes, en ze helpen ons ook met het schoolwerk. En in de winter krijgen we een jas. Ik heb deze groene gehad. En Ani die roze. De juffrouw vertelt ook altijd een verhaal uit de Bijbel. En dan zegt ze dat we tot de Heere Jezus mogen bidden en alles tegen Hem mogen vertellen. Fijn hè? "God weet alles. Hij zorgt voor ons en weet wat wij nodig hebben.

Neem een kijkje bij dit gezin en loop met Tatev en Ani mee naar het dagopvangcentrum