medische noodhulp Armenië
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 oktober 2020 door Redactie

Noodkreet voor medische noodhulp Armenië

Het conflict in Nagorno-Karabach is opnieuw opgelaaid en de Armeense bewoners in het gebied hebben het zwaar te verduren. De bommen vallen over en weer en er zijn vele slachtoffers waaronder kinderen, vrouwen en soldaten. Steden en dorpen worden letterlijk plat gebombardeerd.

Veel vrouwen, kinderen en gewonden zijn gevlucht naar Armenië. De Armeense bevolking heeft onze hulp daarom hard nodig. Er is dringend behoefte aan voedsel, dekens, hygiënische artikelen en medische hulpmiddelen. Nu de winter voor de deur staat en met de huidige corona pandemie betekent dit conflict en enorme ramp.

In samenwerking met de bekende Armeens-Nederlandse Spoed Eisende Hulparts Gor Khatchikyan heeft Mensenkinderen een actie opgezet om de mensen in Armenië te helpen. We zamelen geld in voor medische apparatuur en spullen om mee te kunnen opereren. Daar is enorm grote behoefte aan.

Mensenkinderen heeft de eerste grote gift gedaan van honderdduizend Euro. Maar er is nog veel meer hulp nodig. Laat uw hart spreken en ondersteun samen met Gor en Mensenkinderen deze actie met een donatie en gebed.

Mensenkinderen
Wanneer mensen in plotselinge nood terecht komen, zet Mensenkinderen alles in het werk om in de noodzakelijke basisbehoeften te voorzien zoals voedsel, een gezonde en veilige plek om te wonen, warmte en kleding. Mensenkinderen is in navolging van Jezus Christus (Mattheus 9:35-36) bewogen met de allerarmsten in Albanië, Armenië en Moldavië en wil hulp bieden door mensen in Nederland bewust te maken van de grote nood en zorgen dat zij betrokken raken bij het werk van Mensenkinderen zodat de allerarmsten gesteund en bemoedigd worden door de Blijde Boodschap en barmhartige daden.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen