Vrijzijn tv
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

16 oktober 2020 door Patrick Goede

Neem even de tijd voor deze boodschap: God is niet teleurgesteld in jou!

"Het is tijd dat je afscheid neemt van de teleurgestelde vader", dat zijn de bemoedigende woorden in deze video van VrijZijn TV. Een prachtige reminder dat God niet verbaast is dat je weer gezondigd hebt of iets verkeerd hebt gedaan. Hij houdt onvoorwaardelijk van jou!

Reacties

H
Ik vind het jammer dat het evangelie tegenwoordig eenzijdig wordt voorgesteld. Gods Liefde staat niet meer in verhouding tot Zijn heiligheid. Je mag bij God komen zoals je bent, maar Hij vraagt om volledige overgave en bekering door de Heilige Geest.
H
Het klopt Bijbels gezien ook niet dat God niet teleurgesteld kan zijn. Het berouwde Hem zelfs dat hij de mens geschapen heeft (Genesis 6:5 en 6). Het berouwde God dat Hij Saul tot koning had gemaakt (1 Samuël 15:35). En in positieve zin berouwde het God dat hij het kwade had uitgesproken over de bewoners van Ninevé toen zij zich hadden bekeerd. Jona 3:10 En God zag hun werken, dat zij zich bekeerden van hun bozen weg; en het berouwde God over het kwaad, dat Hij gesproken had hun te zullen doen, en Hij deed het niet.
M
Waar vind ik rechtstreeks in Gods Woord dat Zijn liefde onvoorwaardelijk is??

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen