Ds. J. Nutma
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 oktober 2020 door Jeffrey Schipper

Ds. J. Nutma aanvaardt beroep CGK Drachten

De christelijke gereformeerde kerk in Drachten verwelkomt een nieuwe dominee. Ds. J. Nutma (foto) neemt afscheid van de Immanuëlkerk in Gorinchem. De predikantsplaats in Drachten was vacant, omdat ds. H. J. Vazquez in 2017 aan de slag ging in Emmen. Nutma bedankt voor een beroep uit Delft.

In Renswoude moeten de christelijke gereformeerden verder zoeken naar een eigen predikant. Ds. A. A. Egas heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente in het Friese Damwoude. De gemeente in Renswoude is op zoek naar een nieuwe dominee vanwege het emeritaat van ds. J. M. J. Kieviet. Na vier jaar nam de christelijke gereformeerde predikant die eerder actief was in Rotterdam-Kralingen en Dordrecht afscheid van de gemeente.

T. Bekkema kan binnen de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag. De kandidaat heeft een beroep uit Kantens in combinatie met Middelstum ontvangen. Deze gemeente zoekt sinds 2018 naar een predikant omdat ds. P. A. Slager destijds naar Zaamslag vertrok.

Reacties

H
Terug naar "it heitelân". Een hele gezegende tijd toegewenst in de gemeente in Drachten, Jelle.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen