rabenrik
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 oktober 2020 door Redactie

NIEUW: Unieke levenslessen uit de Torah van opperrabbijn Jacobs!

Vanaf aankomende maandag start CIP.nl met een nieuw initiatief. We gaan namelijk in een jaar tijd met opperrabbijn Jacobs de hele Torah door! Iedere week opnieuw deelt hij drie wijze levenslessen aan de hand van het gedeelte dat die week in de synagoge wordt gelezen. Aan hand van die levenslessen stelt Rik Bokelman iedere keer twee prangende vragen. Een uniek initiatief waarbij je veel leert over de eerst boeken van de Bijbel! 

Rab & Rik gaan samen in een jaar tijd de hele Torah door. Iedere sjabbat wordt er in de hele wereld een vooraf vastgelegd deel uit de Torah gelezen. Aan de hand van dit gedeelte gaat opperrabbijn Jacobs drie keer per week levenslessen met ons delen. Iedere levensles wordt afgesloten met enkele bijzondere vragen van Rik over het onderwerp. 

Rab & Rik is een boeiend initiatief waarbij je uit het oudste boek ter wereld bijzondere lessen leert voor vandaag. Vanaf volgende week vind je bij ons iedere week drie nieuwe levenslessen en inspirerende antwoorden op vragen die je wellicht altijd heb willen stellen. Als CIP+ lezer leer je zo in een jaar tijd ontzettend veel! 

Lees hier het laatste dagboek van de opperrabbijn op CIP.nl

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen