Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 oktober 2020 door Groot Nieuws Radio

Henk Koopman zag de regenboog op de begrafenis van zijn vrouw

Na een bewogen leven zonder God vond Henk Koopman Jezus én hij vond de liefde van zijn leven: Geke. Ze kregen samen een dochtertje en het leven leek helemaal mooi te zijn. Tot Geke ziek werd. Zelf was ze er van overtuigd dat ze zou genezen. Afgelopen juni overleed ze, slechts 37 jaar oud. Henk deelde zijn verhaal bij Groot Nieuws Radio.

"We waren er van overtuigd dat Geke zou genezen”, vertelt Henk. Rond Pasen begon Geke zich minder te voelen. “Er zijn scans gemaakt en het bleek dat de ziekte ons helemaal ingehaald had. Onze arts was altijd positief, maar nu niet meer. Geke maakte een enorme draai van genezing naar de overgave, ‘het is goed zo.’ Dat kan ik alleen maar als een wonder omschrijven. Ik kreeg het op mijn hart om voor haar te bidden en ik heb voor haar gebeden dat ze Thuis mocht komen. Op ‘Amen’ ging ze."

“Ik zou spreken op de begrafenis. God zei tegen mij: ‘zeg tegen de mensen dat ze vandaag een regenboog gaan zien en dat Ik daarom echt besta.’ Ik keek op Buienradar en er was geen wolkje aan de lucht. Maar ’s avonds zat ik in de tuin en daar was ‘ie: de regenboog!", aldus Henk.

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren

Reacties

A
Amen dit is waar.ik heb dit vorig jaar 2x meegemaakt.dat ik midden in het park Jezus aanriep en uit het niets verscheen er een regenboog.en afgelopen kerst op de 1e kerstdag ging ik naar de begraafplaats om afscheid van m'n lieve hondje shanny te nemen naar 4 jaar van pijn en verdriet.toen bedankte ik Jezus en voelde me zo vrij en blij en ik keek omhoog en er waren 2 regenbogen en daar stond ik precies tussen. Hier waren zelfs mensen getuigen van.een man die met zijn hond liep stond met z'n mond open. Jezus is echt

Mensen god is real

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events