Sean Feucht
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 oktober 2020 door Patrick Goede

Sean Feucht gaat door met overtreden coronamaatregelen, terwijl hij God aanbidt

Het is een haast duivels dilemma. Wel of niet zingen in de kerk? Voor Sean Feucht is dat helemaal geen vraag. Hij doet het gewoon. In onderstaande video zie je een grote groep vrolijke en lofprijzende jongeren die onbevangen God aanbidden. Toch kun je je natuurlijk afvragen of dit wel zo verstandig is. Velen worden de handen opgelegd en er lijkt nauwelijks rekening gehouden te worden met het coronavirus. 

De beweging van Feucht lijkt een positieve reactie op alle negativiteit en verdeeldheid in het land vanwege racistisch politiegeweld. De worshipleider is onvoorzichtiger dan Donald Trump, maar dat heeft de president van Amerika dan ook geweten. Het contrast tussen in geloof op de bescherming van God vertrouwen en het gehoorzamen van de wet lijkt groter te worden. Waar deze beelden vroeger bemoedigend waren veroorzaken ze nu soms ook een dubbel en onbehaagelijk gevoel.

Gezondheidsexperts waarschuwden eerder dat de christelijke evenementen onder zijn leiding tot corona-uitbraken kunnen leiden. Bethel Music benadrukt dat Feucht de aanbiddingssamenkomsten op eigen titel organiseert en er als organisatie niet bij betrokken is.

Reacties

Ludo,

Waar stijgen de besmettingscijfers.....?

Daar waar PCR testen plaatsvinden. Totaal niet betrouwbaar. Maar deze onbetrouwbare testen bepalen wel het "beleid"
c
@Ludo en dan na een paar weken weer een uitbraak weer een lock down? Tot hoelang willen we doorgaan. En al zouden we een vaccin tegen covid hebben. komt er weer een ander virus. Weer lock down?Misschien moeten maar eens aan gaan denken om net als de stad nineve te rouwen om wat voor puinzooi we aan het maken zijn op de wereld. Zie ook hoe David en zijn stad rouwende en daardoor de ziekte stopte.
Waar dalen de besmettingscijfers? Daar waar men zich zorgvuldig aan de regels houdt! I rest my case...
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen